Ce se întâmplă
- se șterg definitiv și imediat contul, sesiunile, listele, produsele, cardurile de fidelitate și istoricul de produse;
- listele și cardurile pe care le-ai partajat nu dispar de la ceilalți: trec la persoana care s-a alăturat prima;
- datele nu mai pot fi recuperate.
Poți face același lucru și din aplicație: meniul ⋮ → Șterge contul.
Confirmă cu datele contului
Contul a fost șters
Contul și datele asociate au fost eliminate. Dacă aplicația mai e instalată pe un telefon, la următoarea deschidere îți va cere din nou autentificarea.
Nu mai ai acces la cont?
Scrie-ne de pe adresa de e-mail a contului la cripetre@gmail.com, cu subiectul „Ștergere cont”. Contul se șterge în cel mult 30 de zile și primești confirmarea pe e-mail.
Detalii despre date: Politica de confidențialitate.